September 05, 2010, 02:18:44 PM
26526 Posts - 424 Topics - 326 Members

Author Topic: Jelen Superliga(Srbija)  (Read 7274 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
Re: Jelen Superliga(Srbija)
« Reply #1067 on: July 29, 2010, 11:51:38 PM »
alal vera ofka i spartaku, stvarno dostojno reprezentuju srpski fudbal u evropi... nadam se da ce ofka odigrati isto ovako i u drugom mecu jer ako krenu da se brane nece biti dobro, ovaj rezultat ih vodi dalje! sta reci za zvezdu, pa bolje nisam ocekivao, cigani su se toliko sirili, te slovan ce biti silovan te bice 50 000 dusa, te mi smo jadni jer bijemo helsinki koji je bar prvak drzave za razliku od slovana! mozda ih usere da pobede tamo, mada nisam neki optimista jer kad ti golove daju ivana i salata onda je to stvarno smesno! D>24

Offline shoneroma90

• Romanista lv1
  • *
    • View Profile
    • www.fifa-regional.com
    • Email
« Reply #1068 on: July 30, 2010, 03:01:44 AM »
alal vera ofka i spartaku, stvarno dostojno reprezentuju srpski fudbal u evropi... nadam se da ce ofka odigrati isto ovako i u drugom mecu jer ako krenu da se brane nece biti dobro, ovaj rezultat ih vodi dalje! sta reci za zvezdu, pa bolje nisam ocekivao, cigani su se toliko sirili, te slovan ce biti silovan te bice 50 000 dusa, te mi smo jadni jer bijemo helsinki koji je bar prvak drzave za razliku od slovana! mozda ih usere da pobede tamo, mada nisam neki optimista jer kad ti golove daju ivana i salata onda je to stvarno smesno! D>24

ma vi ste opasni...

Fifa-Regional Team:
http://fifa-regional.com/

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
« Reply #1069 on: July 30, 2010, 11:27:29 AM »
naravno da jesmo... jbg, sta da se radi, Tole Karadzic umesao i ovde prste pa ste izgubili,zvucnici bili preglasni i Drobnjak je bio u autu... D>24

Offline Goran

• Romanista lv3
  • Francesco Totti e la Roma il mio grande amore
    • View Profile
    • Email
« Reply #1070 on: July 30, 2010, 01:11:25 PM »
Rome is my city, my religions is my God Roma Totti

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
« Reply #1071 on: July 30, 2010, 01:17:47 PM »
kako je zabo prvi, svaka mu cast!

Offline паун

• Urednik
  • Romanista lv4
  • *
  • КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !
    • View Profile
    • .roma-fans-serbia.
    • Email
« Reply #1072 on: July 30, 2010, 04:19:05 PM »
svaka cast Ofki i Spartaku,nadam se da ce neko od njih proci dalje....sto se zvezde tice sramota od koga gube,mislim da ce ipak proci dalje,nije ovaj slovan bog zna sta

zastava2> ЈЕДАН ЈЕ ТОТИ ФРАНЧЕСКО ! ! ! zastava2>

Мајице:http://www.vizioshop.com/majice/paun13

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
« Reply #1073 on: July 30, 2010, 04:54:02 PM »
pa ako pred svojim navijacima nisu uspeli da pobede ne znam kako ce tamo...

Offline паун

• Urednik
  • Romanista lv4
  • *
  • КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !
    • View Profile
    • .roma-fans-serbia.
    • Email
« Reply #1074 on: July 30, 2010, 05:25:21 PM »
pa ako pred svojim navijacima nisu uspeli da pobede ne znam kako ce tamo...

u pravu si,ali mislim da ih bas nije htelo...ako ne uspeju ove da izbace onda ne znam sta ce da traze u prvenstvu..
najavljivali su duplu krunu,dobar rezultat u evropi,a ne mogu da pobede slovan pred prilicno popunjenim stadionom

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
« Reply #1075 on: July 30, 2010, 05:40:24 PM »
mozda ih usere ko sa tbilisijem prosle godine, videcemo! meni se cini da je jucerasnja atmosfera vise pomogla slovanu nego zvezdi...

Offline паун

• Urednik
  • Romanista lv4
  • *
  • КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !
    • View Profile
    • .roma-fans-serbia.
    • Email
« Reply #1076 on: August 02, 2010, 11:16:44 PM »
Čelnici FK Partizan dogovorili su se sa čelnicima libijskog Al Itihada oko transfera napadača Mohameda Zabije u redove ’crno-belih’, piše „Sportski žurnal“.

Pregovori između Partizana i Al Itihada trajali su mesecima i po svemu sudeći, Zabija će od decembra biti član kluba iz Humske 1.

Zabija je rođen 20. marta 1989, a kao razlog njegovog dolaska tek krajem godine je učešće njegovog kluba u završnici Kupa konfederacija Afrike.

„Al Itihad je odugovlačio, objašnjavajući da im je Zabija neophodan za takmičenje na međunarodnoj sceni, zbog čega smo prekinuli pregovore“, rekao je Nađ tokom priprema u Austriji.

Al Itihad je u prvoj utakmici osmine finala savladao ekipu „1. avgust“ sa 2:0, koju vodi srpski stručnjak Ljubinko Drulović, a oba gola postigao je budući centarfor ’crno-belih’.

Trener Aleksandar Stanojević najavio je da će ipak prethodno otići u Libiju i uživo pogledati Zabiju, pošto ne želi da rizikuje sa strancima.

Zabija bi tako mogao da zameni Brazilca Klea, koji će u Partizanu sigurno ostati do kraja 2010. godine posle čega bi mogao da napusti Srbiju, pošto je više klubova pokazalo interesovanje za njega.

Zabija je u karijeri igrao samo za tim iz Tripolija, a za selekciju Libije postigao je 17 golova na 29 mečeva.
Babović na čekanju

Bivši fudbaler Partizana i doskorašnji član Nanta, Stefan Babović, već dve nedelje trenira sa Partizanom.

Ukoliko ne pronađe angažman u inostranstvu, 23-godišnji fudbaler mogao bi ponovo da obuče ’crno-beli’ dres.

Nedavno je i trener Stanojević izjavio kako „izuzetno ceni kvalitete momka s kojim se sarađivao u reprezentaciji“, tako da postoji mogućnost da se Babović vrati u klub u kom je ponikao.

Offline dacha-92

• Romanista lv4
    • View Profile
« Reply #1077 on: August 06, 2010, 02:27:57 PM »
Sledeci mec igramo 18. protiv Anderlehta. Mnogi kazu, jaooo najtezi protivnik ispadamo ali ja se zapravo radujem zato sto su oni najbolji za nas balkanski mentalitet i protiv njih cemo moci da pokazemo 100 posto, nece biti onoga ,,kako cemo, lako cemo" nego ima da se bore kao protiv fenera i njukasla. Ima li nekog ko ce ici na mec, ja verovatno dolazim???